ΕΙΜΑΙ ΣΤΟίκός ΣΤΟΚΟΣΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΟΙ

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟίκός ΣΤΟΚΟΣΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΟΙ
ΕΙΜΑΙ ΣΤΟίκός ΣΤΟΚΟΣΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΟΙ

Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΔΙΑ,ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΜΑΤΑ,ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΤΑΚΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ=

ΓΚΕΥ-ΖΕΡ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.ΜΕ ΑΥΤΟΝΑΝΕ ΜΕ ΚΕΡΑΤΩΝΟΥΝ.

ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ..ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ..ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ-ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ.

ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΕ-ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ Η ΦΤΥΣΙΑ ΤΟΥ.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΕΩΣ (ΑΙΤΙΟ) . ΖΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Η ΣΥΖΥΓΟΣ-ΚΑΤΣΑΔΑ
Ο ΑΝΤΡΑΣ..ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ.

ΤΟΥΣ ΑΤΟΛΜΟΥΣ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ.

ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ αγορασεις ΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ.

ΤΙ ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΕΣΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΣΑΙ.

ΠΡΟΦΥΤΕΡΟΛ=ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ.

Ο ΑΡΩΣΤΟΣ=<<ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...ΣΒΗΝΩ...!>>
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ=<<ΛΟΙΠΟΥΜΑΙ ΜΑ ΔΙΧΩΣ ΑΜΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΘΩ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ>>.

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΝ.ΣΥΧΝΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΣΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΗΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ.
ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΑ.
ΟΤΑΝ ΑΟΚΟΙΜΙΕΜΑΙ ΜΕΤΑΒΑΛΩΜΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑ.

ΑΜΗΝΤΑ (Η ΑΜΗΝ ΝΤΑΝΤΑ) ΕΛΕΓΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ.

ΤΟΥ ΕΥΤΑΞΙΑ Ο ΚΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΩΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΛΕΓΕΤΑΙ...ΜΥΣΤΑΚΟΦΟΡΟΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΔΥΣΗ.ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΙΜΗΘΙΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΜΗΘΙΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΤΥΧΗΣΕΙΣ.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΙΚΑΣΣΟ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ..ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΑΣΗΜΟΣ.

SAMONI= ΣΑ ΜΟΥΝΙ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ ΜΥΑΛΩΝ=
α) ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΒΑΛΤΟΙ.
β) ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΡΥΑΚΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΑΚΡΥΑ Τ0ΥΣ.

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΛΕΟΝΤΑΙ= ξεπερασματα.

ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΟΝΟΣ.(ΣΤΡΙΝΤΜΠΕΡΓΚ).

Ο ΠΕΙΘΗΝΙΟΣ κ. ΝΕΚΡΟΥΛΙΑΣ (Η ΝΕΡΟΥΛΙΑΣ) ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΑΣΧΗΜΑ....ΑΠΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ-ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ- ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
-ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.ΠΙΣΤΕΥΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΙΝ.
ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΠΟΣ ΤΟΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ.
ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ..ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΠΕΘΑΝΕ (ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΔΕΟΣ ΝΑ ΜΕΘΑΝΕ)-ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΜΟΖΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ.
200 ΑΤΟΜΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ(ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ.....)
ΠΕΘΑΝΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΖΗΣΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ,ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ κ.τ.λ.
ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΘΕΝΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΙ..ΕΣΤΟ ΚΙΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟΙ.

ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΩ ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΠΗΓΑΝ ΜΟΝΟ 30 ΑΤΟΜΑ. ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΜΑ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΞΙΖΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ.

ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

ΦΡΑ-ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.

ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟ=ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ.

ΧΑΜΟΥΡΑΜΠΙ...ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΑΝΙΟΛΙΚΑ Ο ΣΑΜΟΥΡΑΙ.

ΤΟ ΚΟΝΓΚΟ ΛΕΓΕΤΑΙ-ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ- ΧΟΝΚΟΝΓΚ.

ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛ@ΒΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 50 ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΑΓΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ.
ΕΒΛΕΠΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Η Η ΜΑΔΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ....ΒΑΡΚΙΖΑ.Η ΔΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ-ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ-ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΓΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ Η ΑΛΑΓΗ ΑΥΤΗ.ΕΔΩ ΤΣΑΚΟΝΩΜΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΣΑΚΟΝΩΜΑΙ ΜΕ ΙΤΑΛΟΥΣ.
-ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΟΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΙΠΙΛΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΜΦΙΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑΣ..ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο Κ0ΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΝ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΤΟΝΟΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ-ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΙ.ΤΟ ΕΜΠΟΛΕΜΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΕΜΦΥΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΝ ΚΑΤΑΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΕΚΡΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΙ.ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΚΑΛΗΕΡΓΗΤΟΣ ΦΘΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΗΕΡΓΗΜΕΝΩΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.
ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣΕΙ(ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ.
ΝΑ ΠΡΟΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤΑΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΤΣΟΥΤΣΕ Η ΚΟΥΤΕΝΤΕ...ΕΠΙΣΤΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΕΙΡΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ...ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΛΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥ-ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.....Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ(ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ-ΟΥΤΕ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ-.ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΛΑΡΥΓΚΙΑ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΑΡΥΓΚΙ.Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΙΟΤΑΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΘΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΠΕΙΝΟΝΩΝΤΑΝ.ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΛΟΙΠΩΝ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΙΣΟΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΕΤΥΧΕ.ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΙ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΟ..ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΡΧΗΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦ ΥΨΗΛΟΥ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ..ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΛΗΘΙΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ (μας) ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΕΡΩΣΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΗΡΟΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ.Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ.ΜΑΤΑΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου