ΕΙΜΑΙ ΣΤΟίκός ΣΤΟΚΟΣΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΟΙ

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟίκός ΣΤΟΚΟΣΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΟΙ
ΕΙΜΑΙ ΣΤΟίκός ΣΤΟΚΟΣΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΟΙ

Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΑ ΑΤΜΟΣ.ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΨΑΘΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΣΑΡΚΑΣΜΟ ΤΟΥ

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ(Που αυτον περιμεναμε να μας το πει).ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.
-ΜΕ ΟΔΥΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΦΟΒΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.-ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Τον τελευταιο χρονο).ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ((δωρο)) ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΥΛΩΣΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.(ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΣΙΟΝΑΛΙΣΤΕΣ}.-ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΟΡΕΣ-ΤΕΛΕΥΑΙΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΤΟΥΝ. ΜΟΝΟ Ο ΓΕΡΟΥΛΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
-ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ. -ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗΝ (ΑΝΑ ΠΑΣΑΝ ΣΤΙΓΜΗ) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΝΤΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ..
-ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΞΟ ΑΥΤΟ ΣΩΣΙΒΙΟ (ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ-ΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΠΟΤΑΝΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ...ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΣ ,ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ Π0ΥΛΗΣΕΙ -ΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΣΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου