ΕΙΜΑΙ ΣΤΟίκός ΣΤΟΚΟΣΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΟΙ

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟίκός ΣΤΟΚΟΣΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΟΙ
ΕΙΜΑΙ ΣΤΟίκός ΣΤΟΚΟΣΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΟΙ

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

ΑΝΟΙΓΜΑ ΨΥΧΗΣ

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΑΜΩΣΕΙΣ.
ΕΧΩ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤiΑ.
ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ..ΘΕΟΡΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΑΥΤΟΣ sΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΑ-ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΥΑΜΩΣΗ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΑ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ..(σου)..ΤΟΥΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΤΡΑΒΩ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΜΑΓΝΗΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΩ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ...ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ (ΠΑΡΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Η ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ.-------------------------------------------------------------------
IN THIS WORLD THEY ARE 2 TYPES OD DICTATORS=
1)THE HITLER/S TYPE...Who all cityzens ALL LOVES HIM.
2)THE MUSSOLINY/S TYPE...When PEOPLE JUST TOLERATES HIM.
-PERSONALY...UNFORTUNATELY I BELONG TO THE SECOND TYPE.
Αναρτήθηκε από cutarelli στις 2:14 π.μ. 0 σχόλια Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010
ΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΣ0ΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΟΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕ ΜΕ ΠΛΕΙ ΜΠΟΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ
ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΚΑΣΣΟ,ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ..κ.λ.π..ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ..ΜΑΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΜΕΘΑ-ΕΠ/ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΕΚΕΙΝΩΝ.ΕΙΜΕΘΑ ΚΟΙΝΩΣ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΤΟΥΣ.ΕΝΩ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΝΑ ΨΟΦΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠ0 ΕΜΑΣ=(( ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ Η ΦΥΣΗ )).ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑΧΑΝ ολα . ΘΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ..ΚΑΙ(ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ)..ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΛΟΥΣΑΝ ΟΣΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.-ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ -Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΝΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟΤΕ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΠΕΥΤΕ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΑ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΚΑΘΕ Μ0ΡΦΗ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ (Μαφια και κεφαλαιο ειναι ενα και το αυτο..) ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ..ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΟΝΤΑΝ ΠΙΑ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ - ΜΑ Ο ΑΡΩΣΤΟΣ Τ0Ν ΥΓΙΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ.
-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΙΝ ΟΠΩΣ Ο ΠΙΚΑΣΟ..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ Ο ΟΥΕΛΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ=((ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ)).ΑΝ ΚΑΙ 0ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Η ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ.ΝΑ ΖΗΣΕΙ 10 ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ..Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ Η ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΛΗΞΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΙΝ.....ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΡΙΝ-ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΟΛΑ-ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ..ΑΠΑΛΑΣΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΣ.
-ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.ΟΧΙ ΝΕΚΡΟΥΣ...
-ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΥΡΑΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΤΥΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Π0Υ ΑΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕ..ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΟΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΞΕΓΕΡΘΗΜΕΝ.
ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ.-ΟΜΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΛΕΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟΥΣ (Εναντι πινακιου φακης).Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΣΤΗΣΑΝ.ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ!
Αναρτήθηκε από cutarelli στις 3:18 π.μ. 0 σχόλια Ετικέτες ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ Π.Ο.Υ.Τ.Σ.0 ΜΟΥ ΟΧΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΜΟΡΦΥΛΟΦΙΛΟΣ
Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010
ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΙΛΟΣΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!ΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ (ΑΠΟ ΟΤΙ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ -ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ) κανεις ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝ.ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ...ΤΥΠΟΥ=((ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ)).ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΕΝ ΧΡΗΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΩΣ ΑΦΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ-ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ -ΣΥΧΝΑ- ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ Η ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ.
ΜΙΚΡΟΣ ΣΑΝ ΗΜΟΥΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣΑ.ΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΑΥΤΗ?ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ..ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗΣ?
ΟΠΩΣ Ο ΦΡΟΥΝΤ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ (ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ...συμφωνα με τον Μ.ΟΝΦΡΕ..)..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΙΖΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟ...ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.Ο ΚΥΒΙΣΜΟΣ Η Ο ΕΞΠΡΕΣΙΟΝΙΣΜΟΣ-ΕΙΧΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ-ΟΜΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΥ=
α)Ο ΑΜΕΣΟΣ (Μιρο,Μασον,Κλεε κ.τ.λ.)
β) Ο ΕΜΕΣΟΣ(Νταλι,Μαγκριτ,Ντελβω,ΝΤΕ Κυρικο..)
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ,ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ.
οι δευτεροιΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗ ΙΔΕΑ.ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΝΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ= Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,Η ΩΜΗ ΤΕΧΝΗ,Η ΝΑΙΦ ΤΕΧΝΗ,Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ,Η ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ κ.λ.π.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΚΑΣΟ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΗΣ...ΜΑ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΗΡΞΕ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ.
ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ?
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ (ΜΟΡΦΟΠΛΑΣΙΑ) ΟΛΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ
Αναρτήθηκε από cutarelli στις 8:31 π.μ. 0 σχόλια Δευτέρα, 5 Απριλίου 2010
Η ΜΟΥΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ
ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ(ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΟΤ ΜΕ..ΤΡΟΧΟΠΕΔΥΛΑ)ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΩΝΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΠΕΤΟΒΕΝ-ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΧΑΒΙΕ ΜΑΡΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩΝΤΑΣ ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ-ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ Τ.V. -Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΠΡΟΙΚΙΖΕΙ ΑΝΙΣΟΜΕΡΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΕΜΕΝΑ Η ΦΥΣΗ ΜΕ ΠΡΟΙΚΙΣΕ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.ΑΥΤΟ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΝΟΣ ΟΤΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(ΕΝΟΡΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΗ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑ ΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΛΩΤΟ.
ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ((ΙΔΑΝΙΚΑ))ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ..ΑΝΑ ΠΑΣΑΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΑΜΠΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΗΣ ΦΥΤΟ.ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΑΤΟΥΣ-ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ,ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΟΜΠΙΑΣΜΑΤΑ,ΦΛΥΚΤΑΙΝΕΣ,ΕΚΔΟΡΕΣ,ΠΡΕΚΝΕΣ,ΠΥΩΔΗ ΑΠΟΣΤΕΜΑΤΑ.ΘΑ ΒΡΩΜΑΣ ΑΠΟΦΟΡΑ ΑΠΟ 100 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ(..ΟΠΩΣ Ο ΛΟΥΙ ΚΕΝΖ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΟΥ)ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ.- ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ Η ΑΝΩΜΑΛΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΩΤΑ,ΒΑΡΕΤΑ,ΣΤΑΘΕΡΑ.ΩΣ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΥΤΕΙ ΣΕ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΙΚΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ-ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟ=((ΜΑΤΑΙΩΤΗΣ ΜΑΤΑΙΩΤΗΤΩΝ))ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΦΩΣ ΑΝΤΙΤΕΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΤΗΤΑ.
-ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΩ. -ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ..ΕΓΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΜΠΡΑΒΟ..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΜΟΝΣΕΛΑ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ-ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΝΤΕΙΘΕΤΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΝΑ ΜΕ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ.ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΣΒΑΛΝΤ-ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΨΕΝ-.ΠΑΝΕ ΠΙΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΔΙΕΤΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.......
-ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.-ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ..ΩΡΑΙΑ.-ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΜΕΤΑΦΕΡΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ Κ0ΣΜΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΤΡΥΓΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΥΡΙ.-ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΘΡΗΝΕΙ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΡΙΧΝΩ ΕΚΕΙ..ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΡΕ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....ΒΓΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΧΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΕΝ ΖΩΗ.
...ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΠΥΡΙΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ.
Αναρτήθηκε από cutarelli στις 6:52 π.μ. 0 σχόλια Ετικέτες ΤΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΤΤΑΒΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΓΩΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΛΟΥ..ΤΟ ΑΝΟΡΓΑΝΟ Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΜΤΡΙΟΣΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΝΩΝΕΙ.
Σάββατο, 3 Απριλίου 2010
nemesis-EYNOMIA
Η ΠΑΝΤΕΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ.ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΡΕΛΟΙ ΓΑΛΛΟΘΡΕΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΩΑΣ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ-ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΥΘΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΗ ΖΩΩΔΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΩΣ ΤΟΤΕ..ΜΕΤΑΒΑΛΩΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΖΩΑ(ΠΟΥ ΗΤΑΝ) ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ
ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΠΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔiAKOSMHTIKO
Αναρτήθηκε από cutarelli στις 1:48 π.μ. 0 σχόλια Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΙΣΟΥΝΕ !
ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΠΕΝΑΟΥΕΡ..ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΗΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗ ΜΟΝΑΧΙΚΗ,ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΛΕΓΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ/-ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ.ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΖΩΙΣΜΟ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ-ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΖΩ ΚΑΛΑ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ..ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤEΙΡΩΣΗ.
-ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ...ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ...ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ.
-ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ... ΜΕΛΛΟΝ..(Το μελλον ειναι πιο βαρυ απο το παρελθον.)ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΩΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ-ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΡΩΣΤΕΙΕΣ ΑΝΙΑΤΕΣ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ-ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ..ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΜΕΘΑ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ.ΟΛΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ.ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΝΟΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΩ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ Β0ΗΘΑ ΝΑ ΞΕΧΝΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
-ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΡΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ/ΜΑ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ........ΑΥΡΙΟ= ΘΑΝΑΤΟΣ.

ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΣΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΥΟ ΟΡΓΑΣΜΟΙ. ΑΥΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ...ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ.

ΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ=
((ΘΕΕ ΜΟΥ..ΠΟΣΟ ΕΙΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 1.000.000 ΧΡΟΝΙΑ))?
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ=
((ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ!))..
-((ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ))?
-((ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ!)).
-((ΩΡΑΙΑ!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ?))
-((ΝΑΙ.....ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.....))...
Αναρτήθηκε από cutarelli στις 9:04 π.μ. 0 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου