Σε ελεύθερη πολιτεία επιτρέπεται στον καθένα να σκέφτεται αυτό που θέλει και να λέει αυτό που θέλει

Σε ελεύθερη πολιτεία επιτρέπεται στον καθένα να σκέφτεται αυτό που θέλει και να λέει αυτό που θέλει
ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ αποτυχημένων Η ΕΥΘΗΞΙΑ.Κάποτε παλιά οί ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ κακολογούσαν ΤΟΥΣ ΜΠΗΤΛΣ ΓΙΑ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ+ΑΥΤΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ.ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ F.E.K.O- ΕΜΕΙΣ ΛΥΣΑΞΑΜΕ....................................................ΙΣΩΣ ΠΑΡ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΘΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΩΗ.Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ[ΤΥΦΛΩΣΗ,ΤΡΕΛΑ,ΚΑΡΚΙΝΟΙ,ΠΟΝΟΙ ΑΝΙΑΤΟΙ...]ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ [ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΓΕΝΝΗΘΗΜΕΝ ΜΕΤΑ ΑΥΤΗΣ]...ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ ΓΕΥΤΗΚΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ[ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ] ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ] ..ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΓΥΡΝΟΒΟΛΩ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΟΥΣ[ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΑΡΛΗΔΕΣ].ΕΙΚΟΤΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΑΝΑ ΠΑΣΑΝ ΣΤΙΓΜΗΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΟ-Ι-ΜΠΛΕ Η ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Οι άνδρες κυνηγούν. Οι γυναίκες ψαρεύουνHUGOΌταν ο ποιητής ζωγραφίζει την κόλαση, ζωγραφίζει τη ζωή του.... HUGOΤα σαράντα είναι τα γερατειά της νεότητας. Τα πενήντα είναι η νεότητα των γερατειών.HUGOΟ Άνθρωπος είναι μια φυλακή όπου η ψυχή παραμένει ελεύθερη.HUGOΟ Θεός έφτιαξε μόνο το νερό. Ο άνθρωπος έφτιαξε το κρασίHUGOΗ φτώχεια οδηγεί στην επανάσταση, η επανάσταση στη φτώχεια.HUGOΒλέπω ένα μαύρο φωςHUGOΜια ευφυής κόλαση θα ήταν πολύ προτιμότερη από έναν χαζό παράδεισο.► Η αγάπη μοιάζει με τον ατμό. Όσο περισσότερο πιέζεται, τόσο πιο δυνατή γίνεται.► Οι καλύτερες καρδιές τυχαίνει καμιά φορά να είναι πολύ σκληρές.► Βλέπω ένα μαύρο φως.(Τα τελευταία του λόγια)► Η κοινωνία προετοιμάζει το έγκλημα. Ο εγκληματίας το διαπράττει. HUGOΟι υστερικοί υποφέρουν κυρίως από τις αναμνήσεις.FREUDΚάθε κοινωνική συναναστροφή απαιτεί αμοιβαία προσαρμογή και διάθεση, γι’ αυτό όσο πιο μεγάλη τόσο και πιο ανούσια. Εντελώς ο εαυτός του μπορεί να είναι κανείς μόνο εφόσον μένει μόνος του. Μόνον τότε είναι ελεύθεροςPREFECT SHOPENAUERΕκείνο που οι άνθρωποι ονομάζουν μοίρα, στην ουσία είναι ένα σύνολο ανοησιών που έκαναν.SHOPENAUΕΡ-Η μεγαλοφυΐα στην καθημερινή ζωή είναι τόσο χρήσιμη όσο ένα αστρονομικό τηλεσκόπιο στο θέατρο। ΣΟΠΕΝΑΟΥΕΡ

Η δουλειά είναι το καταφύγιο των ανθρώπων που δεν έχουν να κάνουν τίποτε άλλο।Η εκπαίδευση είναι θαυμάσιο πράγμα। Αλλά καλό είναι να θυμόμαστε ότι τίποτε από όσα αξίζει να γνωρίζουμε δεν μπορεί να διδαχθεί।►- Μόνο οι ρηχοί άνθρωποι δεν κρίνουν από την εξωτερική εμφάνιση.- Το πραγματικό μυστήριο του κόσμου είναι το ορατό, όχι το μη ορατό.... ► Η ανυπακοή, στα μάτια όποιου έχει διαβάσει ιστορία, είναι η προπατορική αρετή του ανθρώπου. -Από την ανυπακοή γεννήθηκε η πρόοδος, από την ανυπακοή και η επανάσταση. --Η Αγγλία και η Αμερική είναι δυο χώρες που χωρίζονται από την ίδια γλώσσα-.Το γεγονός ότι ένας πιστός είναι πιο ευτυχισμένος από έναν άθεο, δεν είναι πιο αξιόπιστο από το γεγονός ότι ένας μεθυσμένος είναι πιο ευτυχισμένος από έναν ξεμέθυστο.-Η πραγματική απόλαυση υπάρχει μόνο στην ανακάλυψη ιδεών.Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση.Τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις-Ελεύθερος είναι εκείνος που μπορεί να ζει χωρίς να λέει ψέματα.► Το σχολείο μας προετοιμάζει για τη ζωή σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει.- ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ-τελευταία ανάλυση, χρειάζεται περισσότερο κουράγιο για να ζήσεις παρά για να αυτοκτονήσεις-Είδα μια μέρα ένα παιδί στο σχολείο να κακομεταχειρίζεται ένα μικρότερο αγόρι. Αγανάκτησα, αλλά μου απάντησε: «Οι μεγαλύτεροι με χτυπούν και εγώ χτυπώ τους μικρότερους. Είναι δίκαιο». Με αυτά τα λόγια συνόψισε την ιστορία του ανθρώπινου είδους.-Όταν επαινείς κάποιον, είναι σα να δηλώνεις ότι θεωρείς τον εαυτό σου ισάξιο μ’ εκείνον.Δεν υπάρχουν ούτε δυο άνθρωποι στον κόσμο που να βλέπουν τη ζωή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.Αν ο κροκόδειλος έφαγε τον εχθρό σου, αυτό δεν σημαίνει πως έγινε και φίλος σου.
ΓΚΑΙΤΕ
ΡΩΤΗΔΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝΑΝ ΤΥΦΛΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΛΑΓΝΟ ΤΡΟΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ=
[[ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?]]
-ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ=
[[ΕΣΥ ΡΩΤΑΣ?ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ]]

Ο ΝΑΡΚΙΣΟΣ ΑΓΑπουσε το νερο γιατι εβλεπε τον εαυτο του μεσα σε αυτο।
ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ.......
ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΙΛΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου